Ervaringen van cliënten

Marscha

Akersloot

We kunnen geen minpunt bedenken over Wendy. Ze is een echte topper. Wendy deed de kraamzorg bij ons 3e kindje dus we hadden al wat ervaring. Wendy ging leuk om met onze andere 2 kinderen op een relaxte en natuurlijke manier. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen waardoor we een superstart hadden met Jack. Wendy speelde goed in op onze behoeftes zonder opdringerig te zijn . Alles verliep op een natuurlijke manier. We kunnen iedereen haar aanraden en waren superblij met haar.
Melinda

Castricum

Wendy is een fijn en spontaan persoon, heel fijn om mee te kletsen. Ze sloot goed aan bij onze wensen. Ze pakt het huishouden mee en kookte en heerlijke maaltijd. We hebben 100% genoten en gunnen iedereen Wendy als kraamverzorgende!
Wendy

Beverwijk

Een super kraamverzorgster met zoveel liefde voor haar vak. Zij beoefent haar baan met veel plezier, en we hebben ook onwijs gelachen samen. Zo spontaan dat je je ook meteen op je gemak voelt bij haar, wat natuurlijk heel belangrijk is. Zij heeft ons zoveel geleerd, wij kunnen nu verder met zijn 3tjes als gezin. Maar wij missen haar nu al. Wendy Koster is een topper!
Francis

IJmuiden

Wendy is een top kraamverzorgster. Ze is duidelijk in wat goed voor je is en wat ze gaat doen zowel bij jou als je baby. Ze betrok onze dochter ook heel veel bij de verzorging van onze pasgeboren zoon. Ik raad iedereen aan om Wendy te laten kramen!

Copyright © 2021 Wendy Koster - Kranenburg